Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap på för stort allvar

Som att dina ord helar
när jag lägger mig framför mörkret igen
Som att du anstränger dig
ett leende för min skull

Som förväntan
blandar upp mitt inre

Tills du
upplever mig som funnen




Fri vers av Ellanpellan
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-13 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellanpellan