Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu (till lust)...

 

väljer sina köp

kistan var ej planerad


men det var kaffet

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-13 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra