Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljuvlig skönhet

Hennes hår var som guld i gamla målningar

Med kurvor som skar i halsen
Av blotta synen

En blick varsamt hon kastar
Med diamanter i ögonen
Tindrande som stjärnor

Kysser hon hjärtat

Sprider gift i själen med sin kärlek

Glänsande röda läppar
En otålig känsla
Återuppväcks

Beroende framkallning

Rent gjord av frestelse


Med sin mjuka hy
Fick hon ögon att spinna runt

Hon var ljuset i en månlös natt

Spred poesi
I
Luften

Från torrt
Till fuktigt

Hon var kvinnan
Som fick hjärter att brinna

Med fraser som nycklar
Till
Kärleken


Ack
Förbli starkt mitt tappra hjärta

Var ej otålig

För hennes berättelse
Är identisk med denna

Som en bok man läser

Men i henne ögon




Fri vers av M.A.J.R
Läst 406 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-02-17 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det oemotståndliga
att behärska
så svårt
2011-02-19

  Lena Själsöga Keijser
stiger in i en av de vackraste sånger

tack
2011-02-17

  Linda CH VIP
Din dikt ljuvligt skön!
2011-02-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Förtrollande skön poesi. =) Starka rader, starka och hudnära beskrivningar att leva sig in i. =) Guldstjärna. =)
2011-02-17

  pixter
Du skriver verkligen speciellt med aldeles egna formuleringar som gör det oförutsägbart och spännande att läsa... fint!
2011-02-17

  Järnkatten
Wow! Den flyger.....
2011-02-17

    svarta ängeln
waw,du gjorde det igen!
;Förtrollande
Dina ord tar mig till en annan värld
2011-02-17

  Svartsilver
hur djupt och vackert som helst.
2011-02-17

  Bibbi VIP
Störtskön.
2011-02-17

  Ninananonia VIP
Otroligt vacker :)
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R