Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"inne i stan råder ständig lågsäsong." - kent


kryper.

ångesten äter upp mig
får mig att vilja krypa, kravla
bort från min kropp och ut
ifrån skinnet lämna kroppen och
hjärnan bakom mig så blir jag
till ingentinget

ångesten tär mig itu
den får mig att vilja slita
av mig huden här och nu
och vara naken och ny
inför dina ögon när du
är allting jag vill ha




Fri vers av uppsnärjd
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppsnärjd
uppsnärjd