Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälder

Att vara förälder,
inte alltid lätt.
Känns som tiden inte räcker till.
Känns som allt blir fel.
Känns som allt blir kaos.

Att vara förälder,
inte alltid lätt.
Vissa dagar,
vissa stunder,
önskas bara försvinna
bort,
långt,
långt bort.

Ord som sägs,
för hårda ibland tycks vara.
Önskas bara raderas,
aldrig mer komma tillbaka.

Att vara förälder,
inte alltid lätt.
Gör jag rätt?
är jag för snäll?
är jag för sträng?

Vill bara,
du min son,
du min prins
ska få må bra,
ska få vara glad,
ska få uppleva
glädje,
harmoni,
lugn,
hitta dig själv.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-13 22:54



Bookmark and Share


  Filosofen2
Att vara förälder ger en utryck som man inte kunde ana. Våga vara sträng, våga sätta krav, våga öppna världen utan att skrämma.

Denna uppgift blir så svår de stunder vi inte förmår vara de vi vill bli...

Mycket bra text, just dessa rader behöver finnas, för att kunna se solens ljus och bara kunna förklara varför solen just är gul.
2011-03-22

  anits VIP
Så fint skrivet, att vara förälder är
aldrig lätt, man gör så gott man kan
så plötsligt är vuxna och man undrar
vart tog tiden med barnen vägen
2011-02-14

    AA VIP
Det finns ingen manual för föräldraskapet och tur är väl det. Man gör så gott man kan utifrån sin förmåga - good enough - är ett bra uttryck. Ta hand om tiden, hux flux är barnen vuxna , och man undrar vart tiden tog vägen. Njut av det som är. // AA
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77