Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




haiku (fint)...

 

rabattguld lyser

gyllene mot trädgårdsmark


längtan snart stillad

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 236 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-13 23:32



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint! Och under all snö är de på gång . . .
2011-02-15

  Lindalou
Ja, vad vackert! Det är ju våren.
2011-02-15

  Jaseph
Hoppfullt!
vackert!
2011-02-15

    Annika J
Fin haiku med en ljuvlig bild ! Snart!
2011-02-15

  Elwania
Ja du vart vi längtar , utanför mitt fönster faller snön.
Våren den underbaraste tiden på året
du skriver att vår längtan snart ska bli stillad
och det är ju en tröst...
2011-02-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
V isst den kan vi dela
Å ingen kan som den
R akt livet igen hela
* väl skrivet Min Vän!
******************
2011-02-15

  Lena K Nilsson VIP
Härligt!
2011-02-15

    ej medlem längre
Underbar denna haiku och bild!


Jag sänder dig en extra tanke ~Í~ på Alla Hjärtans Dag!


@nn
2011-02-14

    ej medlem längre
Ett vackert foto av livets ständiga seger på våren
2011-02-14

  Ninananonia VIP
Underbart :)
2011-02-14

    eva m h
Lyser gula och fina
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra