Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverflamma

Silverflamma brinner,
för alltid!

Tyst, men så vacker,
som en ljusstrimma över öppet hav.

Bränner starkare,
än solens heta men lockande strålar.

Glänser så mycket intensivare,
än tusenfaldt av stjärnor.

Skuggorna letar sig fram,
likt en svävande fjäder.

Silverflamma stannar upp,
svävar sedan sakta fram över rummens tysta djup.




Fri vers av Veronica Eriksson Blok
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-12-13 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok