Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




fullmåneglögg

 

du är bjuden

på fullmåneglögg,

torsdag natt

 

(om du kommer,

bjuder jag bara dej)




Fri vers av sol
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-12-13 21:20



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
vilken magisk text i all sin enkelhet. kärleksfullt och vackert.
2005-12-19

    Compatible
Vi tar glöggen under täcket på nyår istället, va? *ler*
2005-12-18

  Propella
Jag blir alldeles varm och pirrig av den här!
2005-12-16

  Folke
Härligt! Vem är han?? ;-)
2005-12-14

  Jessica Ebbesson
Ja.. en sådan inbjudan skulle
jag gärna ta emot.
*söt*
2005-12-14

  prinscess VIP
rolig dikt
då kommer jag som ett skott skjuten ur en kanon
mycket bra skrivet min vän
värd en klar femma
2005-12-13

    Cajsa
Underbar dikt! En sådan inbjudan skulle man vilja få
2005-12-13

  Dan Linder
Ja, vem fan skulle inte dyka upp efter denna underbara inbjudan!
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol