Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av enkom fri vilja...




Älskling i mitt hjärta bor du

Alla hjärtans dag. I mitt hjärta bor du.
Allt det vackra som är Du. Ömsintheten. Omtänksamheten.
Din blick i dina vackra bruna. Dina ord som ger min själ liv.
Älskling i mitt hjärta bor Du.
Min kropp längtar din beröring. Ditt sätt att smeka mig het.
Dina armar som håller mig ömt. I kärlekens sked.
Din varma röst som sänder lyckorusningar.
Som smekande lekande eggar min kropp. Min själ.
Älskling i mitt hjärta bor Du.
Din doft. Din smak. Hela ditt väsen.
Hos dig bor lyckan. Lusten. Kärleken.
Av enkom fri vilja. Stannar mitt hjärta. Hos dig.

Älskling i mitt hjärta bor du...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 3402 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-02-14 12:44



Bookmark and Share


  vargtass
Ömsint och vackert!!
2011-02-15

  Jack_iX
Så härligt mjukt o kärleksfullt ...
Ord som värmer i morgonstund !
2011-02-15

  peter markurth
fin, varm, sann
2011-02-15

  Lejonhjärtas poesi
Kärleken i dess allra finaste form, med lusten, omtanken och tänk kärlekens ljuvligaste sked där kroppar och själar förenas i lyckorus.
2011-02-14

    ej medlem längre
So nice!!
2011-02-14

  aol
underbart berörande skaldat
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa