Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tanken delar jag ut en tulpan till er som läser detta :)




Alla hjärtans dag

 

Egentligen borde

alla dagar

vara alla hjärtans dag

 

i bemärkelsen att

vi kostar på oss

att vara vänliga

mot dem vi möter

 

ingenting

är så viktigt som

ett liv

 

inga ting

borde någonsin

få skymma sikten

för det

som faktiskt betyder mest

 

 

kärlek




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 373 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-02-14 12:55



Bookmark and Share


  Järnkatten
Så vackert och så sant :)....
2011-02-18

    ej medlem längre
supernajs!
2011-02-14

    ADI Nehlin
fin, fin..tänker att det är också viktigt att vårda vänskap..med samma omsorg och kärlek
2011-02-14

  Niclas Petersson VIP
En fin liten text om en stor sanning.
Gillar. Mycket.
2011-02-14

    Ken Cassel
Jovisst, är det så puzzle!
Instämmer till fullo
Alla dagar borde vara alla hjärtans dag
Och vilket fint foto du har på dig själv, ett som jag inte har lagt märke till förut
Förmodligen ett nytt?

Puss på dig!

Ken
2011-02-14

    ej medlem längre
Ja, det är så sant.
Vackert skrivet!
*applåderar*
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson