Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dont promise me forever. Love me day for day. <3


Centralen~

En kyss på centralen..
Och allting sattes i gungning

världen är så otroligt oberörd
När två själar möts
På en högljudd
stökig, smutsig, fylld
central.

Med kontorsnissar, morsor med vagn,
stressade vanliga människor
Dom alla har ett mål.
Och dom ser inte oss.

Vi som brinner
Älskling, vi brinner.
Som en majbrasa, så brinner vi.
Du och jag.

Det är något som är så romantiskt
med en kyss
på en stor, illaluktande, äcklig
central.
Med tåg som åker förbi.

Som får den gråa, sorgliga, hårda betongen
att lätta upp.
Hela stockholm lyser inatt, för vi brinner.
Vi brinner.

Så våran lilla kyss
på den högljudda, stressiga, fula
Centralen
Kanske inte betyder något för världen.
Men den betydde världen för mig.




Fri vers av Nevaeh
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-14 15:22



Bookmark and Share


  Linda Gustafsson
Fin text! Man känner igen sig lite.
2011-02-14

  Katarina O´Nils Franke
Känslostarkt, något nästan alla upplevt! Fint!
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Nevaeh