Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
It's going on forever, things will never change.


Jag ska skriva brev..

Jag ska skriva brev
till alla dina nära och kära.
Alla som du någonsin brytt dig om,
dom som alltid funnits där,
dom ska få veta.

Jag ska skriva brev till din mor och far,
dina systrar och bröder.
Och berätta att du är ingenting värt.
En svikare är allt vad du är.

Men jag ska inte måla mina ord svarta,
jag är bättre än så.




Fri vers av Nevaeh
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nevaeh