Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Life.. can do terrible things!


Tankar.

Folk talar..
Talar om att saker antigen är svart eller vitt.

Men vad händer när man är färgglad?

När man inte passar in någonstans?
För konstig, för galen, för annorlunda..
För vriden, för framåt, för mycket..

Vem är det fel på?
Vad gör man då?

Har livet en manual?
För då vill jag gärna läsa den!
Kan någon visa hur livet ska se ut?
För jag har bara mitt.
Och det verkar som något är fel,
defekt, sönder, trasigt.

För hur jag än gör så blir det fel.
Och vad jag än gör så är det fel.
Är det så det ska vara?

Jag vet,
Jag vet att jag är långt ifrån perfekt.
Jag vet att du stör dig på det.
Jag vet att jag borde vara glad för det jag har,
dom vänner som är kvar,
och det liv som getts till mig.
Men det var så jag förlorade dig.
Och saknaden skaver. Du spökar i mitt huvud.

Åh, kan inte livet bara vara som dom är i filmer?
Han älskar hon
Hon älskar han
Han har problem
Dom löser det
och så dör dom lyckliga tillsammans.




Fri vers av Nevaeh
Läst 117 gånger
Publicerad 2011-04-15 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nevaeh