Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik

Jag känner din röst trycka mot mitt

ansikte när du skriker.

Jag hör ditt skrik men jag förstår inte.

Snälla

Om du inte hörs när du skriker

Prova att viska...

 




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-14 17:28



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Väldigt stark! Effektfullt att du startar högt och sen går till viskningar. Jättebra
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár