Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu


Förbi varandra
bara skuggorna träffas
helt öppet på stan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-02-14 18:08



Bookmark and Share


  Anna Maris
mycket, mycket bra. stor applåd!
2011-02-16

    ej medlem längre
En tänkvärd observation.
2011-02-16

  pixter
snyggt skrivet! gilllas
2011-02-16

  lodjuret/seglare VIP
jag ger texten trenne rosor av di gula, vänskapens färg för vänskapen mellan de vilka kastar skuggor och skuggorna i sig.
2011-02-15

  Deva
fin bild av kontaktlöshet!
2011-02-15

    ej medlem längre
Helt underbart fångat...bara skuggorna...
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP