Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humor, ja kanske

Nu har jag löst en stor gåta utan att använda Googel, vilket innebär att min hjärna fungerar.

Kung Xerpis gav sin drottning Sibana en ask var onsdag, och när Sabina fick asken utropade hon var gång. Hurra i dag är det "askonsdag" på detta sätt kom namnet på onsdagen innan påsk till.

Hur långfredag kom till funderar jag fortfarande på denna långtisdag

Fetisdagen kom att kallas så för ett barn på ett dagis just denna dag åt en FET IS, just innan semlan åts.


Skrattar du så ha en bra dag, skrattar du inte så tänk på att ett skratt förlänger livet.






Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-15 07:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
För mig går livet sin gilla gång och jag fattar inte att de som gått bort inte längre finns, jag skrattar inte åt min egen dåliga fattningsförmåga trots allt. Jag tror att långfredagen finns för att Robinson Crusoe hittade en man och vän en fredag och att det blev en väldigt lång dag för först fattade han inte att det kunde finnas en till människa på den där obebodda ön där Robinson Crusoe bodde.
2011-02-15

  filosofian
Lite g
Humoristisk och rolig text! :d
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson