Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man tror sig förlora


Han ville
ta henne i sina
armar
hålla om henne
som förr

Insikten kom
Han inser att hon
inte är förlorad

Bara vuxen




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 260 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-02-15 10:01



Bookmark and Share


  Stjärnöga
ljuvlig..
och ingen
blir för
vuxen för
en kärleksfull
kram ;)
2011-03-01

    AA VIP
Ja, åren gå fortare än man anar. Hux flux är barnen stora. // AA
2011-02-16

  Måna N. Berger
Alla föräldrars separation! Jättefint!
2011-02-16

  Lena Själsöga Keijser
jag andas allvaret i denna
samtidigt fylls jag av leendevärme
ja jag upplever modsteget i att mötas
våga vara sitt själv i mötet

och det är
att vara barn tillsammans

vacker
kärlek

tack
2011-02-15

    Max Poisé
Vill inte vara vuxen!
2011-02-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fantastiskt förmedlad känsla. =)
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders