Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återuppstånden

en långt gången mumifiering
hejdad, hävd
enbart ett ord
en fras
stoppar sönderfallet

återuppstånden

svultna fingrar skrapar bort jordskorpan
vad som nyss varit dött
sträcker sig åter

mot solen




Fri vers av yoakimu
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-15 11:02



Bookmark and Share


  AgnesP
tycker hemskt mycket om den här. mörk men med ett hopp lika strakt som maskrosen. och språket är mjukt och varje ord har sin plats. bokmärker.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu