Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska dig

Ett andetag
Två
Jag orkar inte mer
Kan inte fylla min tomhet med rädsla
Jag ser dig
Jag såg
Att du är allt
Jag önskat
Men nu
Stannar tiden till
Jag ser att du söker
Men söker du mig
Det du vill ha
Dina drömmar
Finns jag plats i dem
Vill du att jag ska rymma din tomhet




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-15 13:22



Bookmark and Share


  F.
Du fascinerar mig. Du skriver så innerligt och äkta om kärlek att det verkligen kryper in under huden. Tack!
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson