Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Albatross

Östanvind över öppet hav
En fiskebåt på väg tillbaka

Sjöbrisen sätter vind i mina segel
En Albatross flyger tätt intill

Jag vet inte var jag är på väg
Men vinden för mig dit den vill

Skyddad av vingspann
Lovart lyfter min fågel

Himmelen är vid och blå
Jag är liten, men jag har en plats ändå




Fri vers (Fri form) av S.Wilhelmsson
Läst 61 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-30 10:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En vacker albatross har du skrivit!
2022-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som stimulerar tanke och känsla.
2022-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Fleetwood Mac.
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson