Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Jag lägger mig bredvid dig
Trots att jag vet att jag inte är bra
Jag är inte bra för dig
Jag drar mina fingrar längs din ryggrad

Du vill ha mig där
Men du
Liksom jag
Vet att jag suger luften ur dina lungor

Genom stadsparken går jag ensam hem
En reva i mina strumpbyxor

Du vet liksom jag
Att natten förstör oss
Jag är inte bra för dig
Mina naglar lämnade spår på din hud




Fri vers (Fri form) av S.Wilhelmsson
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-28 23:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Älskar för mycket ?
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson