Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum

Under mina ögonlock
Låter minnen visa sig igen
Tiden har haft sin gång

Men du är fast
Som om jag inte redan förstått

Du lämnade inte mig
Jag var aldrig där
Tiden märkte din hy

Jag var osäker
Som om du inte förstod

Vi var inte i samma dimension
När jag skrek
Var du i ett eko

Vi var aldrig varandras
Som om vi lurade oss själva

Tiden stod aldrig still
Men mitt liv var på paus
Och du såg aldrig de minnen som jag

Under mina ögonlock






Fri vers (Fri form) av S.Wilhelmsson
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-03-09 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson