Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedera

Fåglar kvittrar i träd jag aldrig tidigare sett
Vägen jag gick, ligger bakom mig nu
Det jag ser är inget jag delat med dig

Murgröna växer över träd som tillhör den forna tiden
Den slingrar sig över backe och krön
Jag växte över dig

Jag går barfota över mo och ler
Det finns inget som stoppar mig
Kärlek var inte vi

Ytligt ligger rötter som jag snubblar på
Men inget hindrar mig
Jag måste tillbaka till dig

Du är något som inte försvinner ur mig
Vi är plus och minus
Vi är eld och vatten

Jag låter solen leda mig hem
Jag går i urskog jag aldrig tidigare vandrat i
Men jag vill tillbaka, hem, till dig




Fri vers (Fri form) av S.Wilhelmsson
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-03-13 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson