Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbli ljuset för mig

Jag känner mig nära
Men ändå inte

Nyfiken om hur det skulle vara

Men distansen är barriären
Som hindrar
För att komma dig nära

Tiden stöter bort oss
Som pussel bitar faller ner under bordet

Försvinner vi in i glömskan

När känslor kunde bli lästa
Brusar det längs med vinden

Hör du mig skrika
Från den mörka natten
Hör du att det ekar

Ditt namn upprepas
Men ljudet når dig inte
Snälla titta tillbaks
Och se mig bli visuell inför dina ögon

Ge mig ett leende som saknas
Glänsande ögon fick mig att falla i

Ett hav jag är ovillig att lämna

Jag förblir kvar
drunknade i din ocean

Dina läppar viskar en kyss till drömmar
Men besvaras med tomma ord

Damma inte bort mig från ditt minne




Fri vers av M.A.J.R
Läst 388 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-02-16 08:17



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Ger mig en fridfull känsla som sätter drömmar i mitt inre
2011-03-11

  wildrose
Vackert värre =)
2011-02-20

    ej medlem längre
Bekräftelsemanifestum
med glödliv
2011-02-19

  Veronic@
Känslosamt - vackert, bra skrivit!
2011-02-17

  M_Franke
din text berör verkligen mig, tycker den är helt fantastisk, plus att jag känner igen känslan
2011-02-17

  Lena Själsöga Keijser
läser lever med
ser dimma lyfta

tack
2011-02-16

  mare VIP
Vacker känslofylld dikt
2011-02-16

  Julio VIP
Mäktigt mathias^
2011-02-16

  Järnkatten
Oerhört vackert om smärtan i att älska, applåder!
2011-02-16

  Nattsuddan
Underbart vacker ^^
2011-02-16

  Ninananonia VIP
Vackra ljusa ord som berör :)
Denna dikt är underbar :)
2011-02-16

  Teresia Ridell
Drömskt vackert o lockande.. En fantasi som skapar utrymme för egna tankar..
2011-02-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Magiskt och vackert. =) Känns på djupet. =)
2011-02-16

  Bibbi VIP
"Djup ropar till djup"

...starkt berörande.
2011-02-16

    svarta ängeln
Förtrollande..som alltid.
2011-02-16

    Naji Yaaqoub VIP
en känsla som längtar och ropar djupt i oceanen
kom och gör mig din!

Tack för texten
2011-02-16

  Elwania
fin och känslosam
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R