Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stressig trötthet och en evig frågan om vad jag vill, kan och orkar.


Utsliten dress?

Trött.
Urled och urless.
Stött. Kantstött utmed knät.
Urtid och dess stress.
Fylla i en trött enkät.
Göra det sura sött.
Urkass urolog.
Nött utsliten dress?
Urna sprucken av evig press.
Tidsmässig livlig våg.
Trötta kommunikationer.
Trötta bussar och tåg.

Kantstötta bilar utan relationer.
Ensam inuti alla hål, alla rum.
Sluten i sina inre skal tystnar alla skogar.
I vintertid försvunnen, bleknar jag, blir stum.

Jag har någon mött.
I början blev det alltför hett och blött.
Numera inte mycket eller inget av det...
Känner mig försvunnen och kastad i brunnen.
Huset är utplockat från sin kärna.
Jag har inte längre någon hjärna.
Jag är inte längre en efterlängtad
kärleksfull stjärna, men vad är det jag i min
trötta dress vill... vad vill jag så himla gärna?




Fri vers av demonsson
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-15 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson