Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
deras ljus har visats nu...


Solänglar


ljuset har visats nu

bortom allt
mörker

förenat med kärleken

solen har kysst änglarna nu
gått enda hit för att ge en
bit av tidlöshetens nakna träd

som lyser igenom allt
grått och trisst

ljusets strålar har kastat
av sig det deprimerande täcket

under ligger en oupptäckt själ
nyfiken inför vad solänglarna vill

här leker fåglarna på fönsterblecket
och vill komma in
plocka i det askblonda håret
kvittra mellan gardinerna

förenklat sett
är det bara en tidsfråga innan
ångesten fallit och gråten
runnit ut i vårbäcken
och det dröjer inte länge tills

vi har en eld att beskåda
som solänglarna tänder

det är då
som allting vänder!




Fri vers (Fri form) av demonsson
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-13 21:50



Bookmark and Share


  aol
vackert skaldat med känsla och djup,
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson