Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drar det om känslorna...?


Känseldrag



författaren fångade dragen
från sina tankar
sin penna

drog sina känslor genom en kam
och funderade om nästa drag
var om känslor eller om skräck
om mord om vardagliga ting

poeten ville fortsätta dagen
med sina känslor
skriva om allt man kan känna

de flesta dragen gör man nog
ändå helt ensam
nedstämd ett tag
och skriver om det man vill ha
eller det man vill ha väck

så skrider man till verket
inuti sin penna
och när allt kommer kring

är det ändå helheten
som inte behöver utmärka författaren
eller poeten

där emot att det är ett konstnärligt stycke
som tar någon med på en förträfflig resa

som gör att man känner god smak
och faller i tycke

då kan vi följa känslodragen från
golv till tak...




Fri vers (Fri form) av demonsson
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-13 10:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson