Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro på hopp om liv är början på något nytt...


Hoppets Tro



hoppas du tror på hopp

hopp om en tro
om tillit och utan den
kommer din egen tanke om

du duger

så hur du än tror
finns hopp om dig

bara tålamodet vill ge
dig en ny känsla för att
kunna gå här på jorden
den tid du har kvar

då omfamnar du snart en
efter en ny förståelse om hoppets tro
trots det smakar avsmak sorg hat och blod
ja vad det än kostar med liv
står aldrig ditt eget liv till spillo

du kan börja nu och se på det du har
om du inte har det du vill ha
börja undra och skriv måla skapa fram det
och kanske förhoppningsvis kan du

redan idag se hoppets tro
när du rullat upp rullgardinerna
en ny väg har öppnats sig...
hoppas den snart gör det för dig!




Fri vers (Fri form) av demonsson
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-17 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson