Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nakna ord behöver få kläder... eller?


Nakna Ord


ord fryser

fryser lätt sig fast
vid gamla fraser
och fastnar med tungan
på en iskall gatlykta

någonstans under stjärnorna
i natt kommer orden falla i takt
med mina drömmar
och glömma bort orden
som fastnade där på vintergatan

allt kommer inte enkelt på
mina läppar som du min ängel
när du talar med stängda läppar
och vill klä på mig fast jag har tagit av mig

för din skull...




Prosa av demonsson
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-11 20:21



Bookmark and Share


  aol
fint skaldat vännen,
2014-02-11

  Popangelov VIP
Mycket bra och målande text.
2014-02-11

  Katinka VIP
Så otroligt intelligent och helt briljant diktat!
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson