Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighetsfulla skrevor

Minns du. Vackra dagar under solens sken. Flata varma klippor.
Under solheta kroppar. Hemligehetsfulla skrevor.
Stenhällar som minner om. Kärlek.
Vackert sensuellt lanskap. Utmejslat ur naturen.
Inbjudande. Förföriskt. Lockade kärleken fram.
Minns du.
Dina kyssar mot mina. Heta läppar.
Havets fukt. Blandades med vår. Kärlek.
Totalt omfattande. Känslornas näste. Lustfylld natur.
Rotsidan älskling. En plats för minnen.

I kärlekens tecken...




Fri vers av sulimaa
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-16 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livsbejakande
naturligtvissång
med kraft bland prång
2011-02-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
härliga minnen
2011-02-16

  Nikolai Jungsin VIP
sensuell resa i njutningens terräng..
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa