Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta tavlan



Svarta tavlan ren
ny lektion nya problem
det snöar igen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-16 12:28



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Klassen rasar
mot en Tabula Rasa
medan vintern därute
ännu ej färdigt rasat

;-)
2011-02-16

  Katarina O´Nils Franke
Aktuell i svenska skoldebatten som pågår, vacker haiku!
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP