Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute



Kommer in
kännner vad som sagts
vet vad som ska sägas
går ut

Tycker om ute




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-16 13:15



Bookmark and Share


  pixter
innehållsrik, fin liten text
2011-02-16

    ej medlem längre
tycker också om ute.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP