Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cunnilingus



jag leker


att det


är skönt


när du


försöker


slicka mig


till att


älska dig


men jag


kommer aldrig




Fri vers (Fri form) av Starfish-Aura
Läst 1083 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2011-02-16 16:52



Bookmark and Share


  Robin V
Men jäklar! Oerhört bra!
2011-10-31

    ej medlem längre
Morr, så läckert upplägg
2011-03-14

  xpressme
fan så bra!
2011-03-06

  underbar
APPLÅÅÅÅÅÅÅD!!!
2011-02-18

  amber
She's done it again.
2011-02-16

  Coinriocht
Intressant skrivet med korta rader som helt fångar ens uppmärksamhet =)
Tycker om hur texten slutar helt plötsligt.
Applåd!
2011-02-16

  Lars E Jönsson
Lysande skrivet
2011-02-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
Superb!

i både sammansättning, känsla, som sfär o aura, smak.
2011-02-16

    svarta ängeln
Enkel men på samma gång djup.
Du leker med så starka ord och sätter in dem i ett annat perspektiv som gör din text så vacker,mörk och stark.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura