Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill hänga där i repet,i taket, med snaran runt halsen, med en kall,livlös kropp. Men nej.


Jag Räknar Allt Sorgligt

Jag vill typ bara rymma nu,
för ja nu,
är allt så fint.

Alla där ute tror att allt är lugnt nu,
det går bra nu,
liksom.

Men du...
älskling inom mig,
är det en storm.

Varje dag funderar jag på när du kommer lämna mig,
jag vet att det inte blir lika hårt som förra gången,
då var jag ensam.
Nu har jag ju E,och A.

Men ändå,
lämnar du mig igen så faller jag,
långt,hårt,aj.

För mitt hjärta värker varje dag,
för jag har minnet av din röst,
som säger
''jag vill bara vara vänner''.

Även om du är min nu igen,
så kommer jag aldrig glömma den dagen marika,
aldrig,
någonsin.

Det gör ont.




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-16 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen