Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009-02-11


~Ingenting Värd~

Jag har tänkt väldigt mycket, Och resultatet det skär
Jag är i dina ögon ingenting värd
Jag är den som rings upp när ingen annan finns där
Det finns inte längre någonting för mig här
Jag är ledsen att säga att jag saknar dig ändå
även när jag anar att du avskyr mig så
Och hur jag än vänder eller kollar tillbaks
Så syns saknad av glädje men överflöd av hat
Det är jag som håller våran vänskap vid liv
Men den kan liknas med en brasa som sen länge saknat ved
Du kan försöka att väcka denna låga till liv
Men du saknade våran vänskap en gnutta för sent
För när denna dikt blev klar betydde du inget för mig
När pennan slår i bordet så saknar jag aldrig dig igen




Fri vers av Raxo
Läst 381 gånger
Publicerad 2011-02-16 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo