Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inuti de blomstrar

fingertoppar

vidrör blommor


de mjuka blad
smeker hud
skiftar färg


belyser sinne


rosor flagnar
rinner rött vin
inuti strupe

blå viol
simmar
i himlens vatten


står i sval sand

sjunker

lämnar avtryck

betraktar

vågor sveper in mot land




seglar i väg
förbi den tunna dimman

läser solnedgången

andas in ren luft
vindens milda


dyker in


blå hav omfamnar
själ
till trygghet

orörligt
flyter kroppen
längs med strömmen


ögon speglar

minne







Fri vers av M.A.J.R
Läst 489 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-05-10 18:36



Bookmark and Share


  Janne
Så målande
du skriver här
jag får bilder inom
mig, "känslostarkt
bra "fint bildspråk!
bilden passar in
i din text verkligen.
2011-06-10

  Nattsuddan
Så oerhört vackert och berörande.
2011-06-07

  Tillbringaren VIP
Mycket vackert!
2011-05-30

  RosieLoveHeart
åh herregud så vacker å innerligt , visste inte man kunde skriva så, att läsa den till den vackraste musik gjorde det till en drömmande lustfylld upplevelse tack vännen tack !!
2011-05-28

  annso.fie
Wow. Underbart skrivet.
2011-05-20

  Linda CH VIP
Dina ord rör upp känslor inom mig och jag rörs till gråt! Din text kommer att vara min favorit länge, länge. Bravo!
2011-05-17

    Max Poisé
Julio väljer ett ord som beskriver din dikt fulländat:

- Mäktigt!!
2011-05-12

  Julio VIP
Mäktigt bror
2011-05-11

  pixter
Helt fantastiskt skrivet... ett helt livsöde rullas upp som en film
2011-05-11

  Gigi
Riktigt fina rader, fina ord
ger en harmonisk känsla
i kroppen! Bra skriftat! :)
2011-05-11

    ej medlem längre
Vackra ord som omfamnar min själ.
2011-05-11

  Mystica
Jätte vacker! Du har verkligen ordens gåva.
2011-05-11

  Ninananonia VIP
Vackert berör du med din dikt! :)

Tycker om :)
2011-05-11

  Elwania
yes
du rör vid livspassionen kärna här med dina ord
2011-05-10

  M.B
Gillar den här starkt! :)
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R