Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wop.wop

vi åt morotskaka den morgonen. nu ses vi hos mig över en apelsin.



fast.


det är inte riktigt sant.

vi ses inte alls.


inte längre.

inte alls..


vad dåligt det blev.




Fri vers av cykelstyre
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-16 20:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tomhet!
Bra speglat!
Längtan!
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre