Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storstadspuls


sitter på guapa och dricker starkt kaffe.
det rinner kondenserat vatten längs fönstrena här.

tänker på det du sa. om att leta nyktra alternativ till nätterna på spybar

söndags kaffe. utan tvekan.

och på helgerna. mest bara kanske försöka sova.

men sömn är svårt. när magen vänder sig utochin och från munnen flyger det sista förståndet. blandat med ångest och krämpor.


jag håller dig.


jag har alltid hållt dig.

och jag vet.




jag vet du håller mig med






Fri vers av cykelstyre
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-16 20:36



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
partypinglans baksida
2011-02-19

    ej medlem längre
"och från munnen flyger det sista förståndet" - perfekt formulering!
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre