Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009-07-30


~Gråt Inte Mer~

Hej lille vän
Gråt inte mer
Torka dina tårar
Det blir bra ska du se
Tvätta bort din mascara
Och försök att le igen
Det hjälper inte
Att tycka synd om dig själv
Kom nu med mig
Vi ska lösa det här
Vad som än händer
Så kommer jag alltid finnas där




Fri vers av Raxo
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-02-16 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo