Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009-08-03


~Saknar dig~

Jag ville se dig
Jag ville förstå
Varför mamma gråter
Jag kan inte förstå
De sa att du lämnat oss
Och att du flugit iväg
Ja, du fann dina vingar
Och dig vi aldrig mera ser
Men om du någon gång känner
Att du har lite tid över
Kan du inte flyga ner
Och leka med dina bröder




Fri vers av Raxo
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-16 22:18



Bookmark and Share


    AA VIP
Fina rader....// AA
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo