Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu åker klackarna fram

Nu åker klackarna fram. Bort med snö och kyla. I hjärtat.
Fram med kaxiga klackarna. Gömda längst inne.
Tog fram favoritskorna. Idag.
Tuffar till mitt längtande. Hjärta.
Tar sakta några kliv. Framåt.

Det går. Vingligt.
Utan dig...




Fri vers av sulimaa
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-17 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vet inte riktigt varför (nu ljuger jag förstås) men jag finner den här texten starkt erotisk...pulserande av potential...väcker bilder i mitt inre, och det är väl det som bra texter ska göra.

Klackarna i taket(!) för denna starkt sensuella text
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa