Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto: tk.<br>


senryu (vemod)...*

 

vemodsinnehåll

två påsammagångkänslor

 

ömhet och saknad

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 220 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-17 00:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En otroligt vacker bild som är fin kontrast till vemodet i haikun!


@nn
2011-02-19

  Anders Nordlander VIP
Vacker aforism
2011-02-19

  Fredrik P. VIP
mycket vacker bild
som lyser upp den
vemodiga känslan
2011-02-17

  Catharina Edin VIP
Snitsigt!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra