Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är det här som återkommer igen? Är det mina inre demoner som vill visa att mina känslor är viktiga? Mina känslor är ingen annans. Demonerna är mina mörka skuggor men ibland visar dom mig vägen.


Väckelse

Jag hör det jag en gång hört.
Jag ser det jag en gång sett.
Jag rör vid sådant jag en gång berört.
Jag leder det jag en gång lett.
Jag känner det jag en gång innan känt.
Jag har varit här innan, jag har varit här förrut.
Det jag en gång har släckt har jag en gång tänt.
Jag har ofta närmat mig både mannen och kvinnan.
Jag har väckt liv och jag har väckt döda...
jag har en gång kommit för att stanna, men
till skillnad från er människor har jag ingen ende, inget slut.




Fri vers av demonsson
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-17 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson