Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt


Betraktar

likt en spegel följer mina känslor
det innersta av mina tankar

Där bor kärleken




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-17 13:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
där bor kärleken i dina vackra hjärtvingar

tack till denna vackra varma bild
2011-02-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
Komplett
2011-02-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders