Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om längtan


BABY




Baby hjärtat
dunkar

underbara
älskade

gömmer
skatten

längtar
kyssar

tränger
behoven

kräver
uppmärksamhet

ödmjukt
ber

böner
kärleksfullt

glömma
sårade

hjärtan
vaknar

behöver
dig

fyller
tomheten

hjärtat
fullt

återvänd
famnen

öppnar
sluts

ingen
återvändo

kärleken
brinner

längtan
eldar

begäret
växer

återföreningen
bal-samerar

jag&du

1+1=2





Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-17 17:10



Bookmark and Share


  Hans Christian
Helt enkelt strålande skriven !!!!!! Blev så berörd.
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen