Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storm

bara för att du inte svarat. på mitt sms




Fri vers av cykelstyre
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-17 21:33



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Ett stort wow för glöden i denna text! Bra gjort ^^
2011-02-18

  S.A.I. Steve Lando
det gäller att bejaka stormgudinnan
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre