Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nudda flyktigt

Smärta snurrande i hjärta

förvirring

skapar värk i mage och själ

den är alldeles inom räckhåll

lyckan

om jag räcker ut min hand

kan jag nudda den flyktigt

innan den flyr

igen

jag vill känna

trots smärta

jag vill

 

vad vill du?




Fri vers av sulimaa
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-17 23:02



Bookmark and Share


  LassO
ja det kan man undra
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa