Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära ytan

Ikväll ligger sorgen och saknaden

nära ytan

tårar spränger ögats gräns

vilsenheten tar över

när tar hopp slut?

när tar förnuft över?

 

Svar uteblir i ropande själ

jag gråter dina hjärtslag

snyftar dina smekningar

kysser din lycka

 

Lyssna hjärta lyssna!

 

 

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 485 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-17 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa