Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shamanens ledning



En solkatt springer på din kind

du ropar på den vita hästen 


matar fåglarna och tackar




Prosa av Rachel Roth
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-18 07:35



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
Jag finner närvaro i den här texten. Det tycker jag om.

Hattlyft.
2011-02-27

  Eva Langrath VIP
Livskraft mitt i vintermörkret
2011-02-23

  Peter Olausson VIP
njuter!
2011-02-18

    ej medlem längre
ja. precis så. vackert format!
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth