Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår

Min tröja doftar ljuvliga minnen

min hud andas din beröring




Fri vers av Gigi
Läst 496 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-24 08:30



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
kristallklart vackert
2016-01-12

  filosofian
Så mycket sagt med så få ord! Bra jobbat! :D
2011-02-24

    baruk
Mycket fint sagt på några få rader!
2011-02-24

  Josefina lowi
jättehäftig , superbra gillar skarpt
2011-02-24

  En strimma av guld
Underbar!!!!läsning får mig att skapa bilder i mitt inre.
2011-02-24

  Linda CH VIP
Sensuellt och fjäderlätt.
2011-02-24

  M_Franke
2 meningar, fulla av känsla och erotik
2011-02-24

    Niklas H
kort och rakt på utan omskrivningar, fungerar ibland bra att skriva så, att skriva själva essensen av det som återstår och du lyckas förträffligt här.
2011-02-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader med en touch sensualism. =) Väldigt bra. =)
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi